Tuesday, November 9, 2010

Edited by Mat Hanis

Assalamualaikum,gambar ni telah diedit dan diupload oleh Mat Hanis di FB,
so untuk mempopularkannya,ia diupload kat sini pulak.

Selamat beramal...

5 comments:

  1. ain dah tengok ke gambar ni,hehe

    ReplyDelete
  2. br tgk ni.... sampai cmni skali hanis stdy ek...
    fames la hanis pasni....

    ReplyDelete
  3. izmer... tlg remove email aku dr terime komen kat blog nie... since aku dah x berblog lg dah... n remove blog entry aku dr mr united tu skali..

    ReplyDelete
  4. Hellо Тhеre. I discоvered your blоg
    the usаge of msn. Thiѕ is a really neatlу
    wгitten аrtіcle. I'll make sure to bookmark it and come back to read extra of your helpful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

    my weblog; rocket spanish premium

    ReplyDelete
  5. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails